(foto: Anoeska van Slegtenhorst)
(foto: Anoeska van Slegtenhorst) Foto: Anoeska van Slegtenhorst

Fruitpark Hotel & Spa superieur

bestaat één jaar!

OCHTEN - Tien jaar na de opening van het Nationaal Fruitpark was het dan eindelijk zo ver! Het park, welke fungeert als leerplek voor scholen, databank voor de honderden oude fruitrassen en natuurlijk recreatieplek voor de vele jaarlijkse bezoekers, werd aangevuld met een luxueus hotel om te voldoen aan een dringende behoefte van de omgeving.


Het park was op 19 juni 2019 al een begrip in de Betuwe en daarmee een prachtige, unieke locatie voor dit prestigieuze project. ‘Nu 1 jaar later kijken we terug op een mooi, maar bewegelijk jaar. Door de vliegende start leerden we gelijk waar onze kracht ligt en wat onze verbeterpunten waren.’ Zegt Dominic Peters, wie vanaf de opzetfase werkzaam was bij het hotel als hotelmanager. ‘Na een jaar finetunen zijn we nog sterker geworden met de services die we bieden. Het is erg fijn om veel van onze gasten steeds weer terug te zien komen. Ze komen speciaal naar ons voor het Fruitparkgevoel. We noemen ons team niet voor niets vaak de Fruitparkfamilie', lacht Dominic. Het afgelopen jaar is er ook weer veel veranderd op het park. Zo heeft de gehele kinderboerderij een opknapbeurt gehad.

Er zijn nieuwe verblijven voor de dieren bijgekomen, de paden en omheiningen zijn opnieuw aangelegd en de vernieuwde speeltuin en het nieuwe blotenvoetenpad valt ook goed in de smaak bij de jonge gasten. Ook de midgetgolfbanen hebben een mooie nieuwe routing door het park gekregen. Dit in combinatie met het ruime terras, maakt een prachtlocatie voor zowel de park- als de hotelgasten.

'Wilt u ook overnachten en genieten van de rust en prachtige omgeving van de Betuwe? Bekijk dan zeker onze website www.fruitparkhotel.nl voor vakantiedeals en arrangementen. Bij ons bent u ‘Thuis in de Betuwe’.'