Tenor Peter Gijsbertsen. (foto: Maurice Lammerts van Bueren)
Tenor Peter Gijsbertsen. (foto: Maurice Lammerts van Bueren) Maurice Lammerts van Bueren

Extra anderhalvemeterconcert in Rhenen

RHENEN - Die Winterreise van Schubert door Peter Gijsbertsen (tenor) en Hans Eijsackers (piano).


Een Winterreise op bijna de langste dag van het jaar… daar moet wel een speciale reden voor zijn. Sinds bekend is dat vanaf 1 juni de concertzalen weer open mogen, zij het met de nodige beperkingen, is De Korenwinde naarstig bezig geweest de mogelijkheden van een extra concert in De Vlam te onderzoeken. Het Korenwinde-bestuur wil niets liever dan de trouwe Korenwinde-bezoekers en andere belangstellenden nog voor de vakantie een mooi concert laten meemaken, als opmaat voor het nieuwe seizoen 2020 - 2021. En misschien snakt u wel net zo naar een live-concert als wij!

Door een toeval vonden we niemand minder dan Peter Gijsbertsen - tenor en Hans Eijsackers - piano bereid op te komen treden. Op het programma die Winterreise van Schubert. Uiteraard houden we ons aan alle RIVM-regels: maximaal dertig plaatsen, er is geen pauze, geen koffie of drankje achteraf, u moet zich via de website van tevoren aanmelden (en het kaartje betalen), de handgel staat klaar om uw handen te desinfecteren en de stoelen in de zaal staan op anderhalve meter van elkaar.


Het optreden vindt plaats op 20 juni in onze vaste locatie De Vlam, Beukenlaan 2, in Rhenen en begint om 20:00 uur. Er zijn maximaal 30 kaartjes à 20 euro beschikbaar die u via de website www.korenwinde.nl moet bestellen èn betalen. Jongeren tot 19 jaar gratis.

Pianist Hans Eijsackers.