De eerste rijpe frambozen. (foto: Gerwin)
De eerste rijpe frambozen. (foto: Gerwin)

Ze zijn er weer! Frambozen

van de kleinfruitboerderij!

DODEWAARD - Waar voor een hoop mensen de afgelopen weken maar niet voorbij wilden gaan, heeft op de Kleinfruitboerderij in Dodewaard de tijd niet stil gestaan. Onze vaste krachten en onze scholieren die nu over extra veel 'vrije' tijd beschikten, hebben hard gewerkt om voor u weer smaakvolle producten te telen.


"De natuur heeft natuurlijk de meeste invloed maar gelukkig hebben we goed water kunnen geven. Zon en water en goede grond levert een smaakvol product, wat nu bijna eet rijp is. Volgende week oogsten we onze eerste smaakvolle frambozen die dan weer 'coronaproof' te koop zijn bij ons aan huis of in de fruitautomaten van appeltje eitje (appeltje-eitje-automaten.nl).

De zoetzure rode bessen waar je thuis de heerlijkste smoothies,vruchten salades of ijscoupes mee kunt verrijken, laten ook al wat kleur zien.

Voor de oogst van onze bessen zijn we nog opzoek naar scholieren en volwassenen die wat willen bijverdienen in week 30 - 33. Ook tijdens de oogst houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor meer informatie: www.kleinfruitboerderij.nl of liever nog: bel of app 06 18796297. Langskomen mag natuurlijk ook op 1.5m. aan de Kalkestraat 34d in Dodewaard", aldus Gerwin en Jessica van Maanen en het vaste team van de kleinfruitboerderij.