(foto: Repair Café Rhenen)
(foto: Repair Café Rhenen) repair cafe rhenen

Repair Café Rhenen

RHENEN - "Met enige regelmaat ontvangen we de vraag wanneer het Repair Café weer begint. Ook wij willen heel graag weer aan de slag. Daarom communiceren we nu alvast dat wij, net als Elst (U), in september weer van start hopen te gaan."


Vanaf 1 juni gaat De Westpoort weer open. Vanwege Covid-19 zijn er maatregelen nodig om de activiteiten van het Repair Café in De Westpoort goed en verantwoord te kunnen uitvoeren. "Dit betekent dat we nauwelijks op een goede manier invulling kunnen geven aan het doel: het op een gezellige manier, samen met de eigenaren, repareren van defecte spullen en het bevorderen van het repareren in plaats van weggooien. Bovendien valt een groot deel van bezoekers en deelnemers in de risicogroep. Voldoende redenen om niet al in juni open te gaan maar ons voorlopig te richten op een nieuwe start per september."


"Vanaf 25 september hopen wij iedereen, jong en oud, weer te kunnen begroeten. Als bezoeker met defecte spullen, maar mogelijk ook om eens te komen kijken of het zelf meedoen aan deze activiteiten iets voor je is. Samen aan de slag en ervaren dat repareren leuk is en vaak helemaal niet zo moeilijk. Samen aan de slag om mee te helpen aan vermindering van de hoeveelheid onnodig afval en de voordelen die daarbij horen te bereiken. Op https://www.repaircaferhenen.nl, het sociaal portaal, https://samen.rhenen.nl en via facebook (Repair Cafe Rhenen) houden we je op de hoogte van de definitieve ontwikkelingen. Je kunt ons eventueel ook bereiken via e-mail, Repaircaferhenen@gmail.com."