Sven van Roekel ondertekent zijn contract als hoofdtrainer sv DFS1. (foto: sv DFS)
Sven van Roekel ondertekent zijn contract als hoofdtrainer sv DFS1. (foto: sv DFS)

Sven van Roekel hoofdtrainer DFS

OPHEUSDEN - Sven van Roekel, geboren Opheusdenaar, is met ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van de selectie van DFS.


Het wordt voor de 26-jarige voetballiefhebber uit Kesteren zijn eerste avontuur als hoofdtrainer. Momenteel is Sven talentcoach bij de KNVB-meiden onder 11, meiden onder 12 en meiden onder 13 en tevens trainer bij GVVV onder 15.

Daarvoor is Sven trainer geweest bij onder andere de onder 17 (3e divisie) van UNA en assistent-trainer bij UNA 1 (3e divisie). Tevens was hij werkzaam als teammanager bij het CTO-talentteam in Eindhoven. Sven, in bezit van UEFA B/TC II, heeft al de nodige ervaringen opgedaan en staat te popelen om aan deze uitdaging te beginnen.


Trainer sv DFS 2 verlengd

"Verder zijn wij verheugd dat William Winter ook komend seizoen trainer is van ons tweede elftal en in nauwe samenwerking met de trainer van het eerste onderdeel wil uitmaken van onze toekomstplannen voor beide selectie elftallen."

De nieuwe technische staf van sv DFS en het bestuur van sv DFS hebben op woensdag 22 april 2020 de handtekeningen gezet onder de contracten voor het seizoen 2020-2021. Het bestuur wenste de nieuwe technische staf veel succes met de mooie sportieve uitdaging die voor hun ligt.


Technische staf seizoen 2020-2021

Hoofdtrainer sv DFS1: Sven van Roekel

Hoofdtrainer sv DFS2: William Winter

Assistent-trainer: Jan Vermeer

Keeperstrainer: Gerhard Meijer

Verzorger/hersteltrainer: Hennie Kosman

Fysiotherapeut: Arjan van Leeuwen

Teammanager: Corné Meijering

Assistent-scheidsrechter: Marchel Padberg

Materiaalman: Wim Schuijl en Henk van Daalen