Spectaculaire berenspeurtocht in Romeins Lint

OVERBETUWE - In deze bijzondere tijd is het nodig om samen leuke positieve activiteiten te ondernemen. Natuurlijk wel op een veilige manier zodat een ieder hier aan kan deelnemen.


Familiehuis 't Lingeveld heeft samen met hun bewoners 'Het Berenpad' uitgezet in het Romeinse Lint. (Start: Amadeuspad). De berentocht kan vanaf donderdag 9 april worden gelopen. Het is een erg leuke activiteit voor alle kinderen. Je kunt de speurtocht fietsend, wandelend of in een rolstoel doen. Dus voor ieder wat wils.

Langs de route vinden de kinderen verschillende beren met een letter (in totaal 12) en leuke leerzame opdrachten. Aan het einde van de speurtocht kun je met de letters die je gevonden hebt een woord maken!
Win een prijs! Wat moet je doen: Stuur het antwoord van de letters en jouw naam naar info@familiehuishetlingeveld.nl. Like en Deel ons bericht op Facebook. En misschien ben jij de gelukkige winnaar! Zoek, vind, like, deel en win een leuke berenprijs!

De start van de route bevindt zich op het Amadeuspad (Park Lingezegen). Vanuit Elst gaat u in het verlengde van de Mozartstraat rechtdoor het park in.