Zonsondergang 6 april 2020. (foto: Jantine van Laar)
Zonsondergang 6 april 2020. (foto: Jantine van Laar)

Natuur

REGIO - Ondanks alle ellende om ons heen ook nog mooie gebeurtenissen, zoals deze zonsondergang op 6 april...

Uniek Sporten start campagne #ikbeweeguniek

REGIO - Juist in deze rare tijden is het extra belangrijk om in beweging te blijven en gezond te eten. Om dit te stimuleren start Uniek Sporten Gelderland op Twitter en Facebook de campagne #ikbeweeguniek met inspirerende filmpjes van sporters en (aangepast) sporters en hoe zij in beweging blijven in deze tijd.


Op initiatief van Uniek Sporten regio Arnhem wordt er een aantal keer per week een film gepost op de Gelderse facebookpagina en Twitter in samenwerking met ambassadeurs, aangepast sporters en partners. Zo laat internationaal rolstoeltennisser Carlos zien hoe hij nog krachttraining doet, neemt E-hockeyer Lucas je mee in een thuistraining rolstoel-hockey en laten de komende weken ook zwemster EsméeAnne en rolstoelbasketbalster Mariska zien hoe zij in beweging blijven.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe andere mensen thuis in beweging blijven! We nodigen dan ook iedereen uit een leuke film van zichzelf of van hun organisatie te posten op de pagina van Uniek Sporten Gelderland en deze pagina te liken of te volgen. Er worden onder alle deelnemers twee Decathlonbonnen ter waarde van 25,- euro verloot. De twee gelukkigen worden persoonlijk op de hoogte gebracht na 1 mei.

Doe jij ook mee? #ikbeweeguniek.