Afbeelding

Michel op ’t Hoog nieuwe hoofdtrainer Uchta

IJZENDOORN – Michel op ’t Hoog is met ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging Uchta uit Ochten/IJzendoorn. Op ‘t Hoog komt over van FC Lienden, waar hij de afgelopen zes seizoenen actief was als assistent-trainer bij Zondag 1. Hij is de opvolger van het duo Dick Boon en Tonnie van Hasselt.


Het wordt voor de 32-jarige Op ‘t Hoog zijn eerste avontuur als hoofdtrainer. Als assistent van onder andere Hans van de Haar, Hans Kraaij jr. en Jan Veldhuizen heeft hij de nodige ervaring opgedaan in de hoogste tak van het amateurvoetbal. Deze ervaring wil hij nu gaan inzetten in een nieuwe stap als hoofdtrainer.

En die stap wil Uchta dan ook dolgraag met hem maken. “De gesprekken met Michel voelden vanaf het eerste moment goed aan en er was direct een klik, zowel qua persoon als qua ambitie”, aldus het bestuur. De club is er dan ook van overtuigd dat met Op ‘t Hoog een ambitieuze en energieke trainer is vastgelegd, die samen de volgende stappen wil maken in de ontwikkeling van de jonge selectie.

“Aan Michel de opdracht om het potentieel uit deze spelersgroep te halen en de jongens zowel individueel als collectief stap voor stap naar een hoger niveau te brengen.” Het bestuur van v.v. Uchta is heel tevreden met het vastleggen van deze trainer en kijkt ernaar uit om daarmee een succesvol vervolg te geven aan de positieve verenigingskoers die al een aantal jaren is ingezet.


Burgerinitiatief


OCHTEN - Ik werk in de particuliere thuiszorg bij een 85-jarige persoon. Hij eet normaliter tussen de middag bij een verzorgingshuis in Ochten, maar door de coronacrisis is het restaurant gesloten.


Ik kook extra om deze man van meerdere maaltijden per week te voorzien. Mijn uren verdeel ik in overleg met de klant over de week zodat ik kortere tijd per keer aanwezig ben maar wel vaker mijn gezicht laat zien.

Burgerinitiatief heeft bij deze de volgende voordelen:

Geen zorgen over het dagelijkse eten, meer sociaal contact, minder kans op besmetting door de werkzaamheden te verdelen.

Ik kook voor maximaal drie ouderen extra. Waarbij ik per vandaag nog twee ouderen kan uitnodigen. Mocht u in Ochten wonen en deze hulp hard nodig hebben dan hoor ik dat graag. Telefoonnummer 0640330821.

* maaltijden wisselen per dag