Van 26 maart tot en met 1 april

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS RAM. De ram is een echte pionier met veel fysieke kracht. Menig nieuw initiatief komt uit de koker van een ram. Qua sporten is hij een echte solist (body building bijvoorbeeld) of hij is de spits in een (voetbal-)team. Hij of zij is uitermate geschikt voor zwaar fysiek werk. We vinden rammen dus veel in de bouw waar ze bergen verzetten. Ondernemen zit hem in het bloed. Vaak is de ram een ZZP’er.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Komende donderdag ben je snel geagiteerd. Maar in het weekend ben je juist heel ontspannen. Vanaf maandag gaat jouw planeet Mars in het teken waterman lopen. Dat geeft een periode waarin er veel nieuwe initiatieven van de grond kunnen komen. Maar op dinsdag moet je daar zeer hard aan trekken.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Het wordt voor jou een druk weekend. Op zaterdag ben jij graag in en om het huis bezig. Maar de natuur is ook een plek waar je veel kunt genieten. Je hebt behoefte aan ruimte en uitzicht! Zondag is een uitstekende dag om dichter bij elkaar te komen. Woensdag 1 april is (geen grapje!) zeer gezellig.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Donderdag en vrijdag heb je veel last van ingrijpende beslissingen van anderen. Je kunt daardoor niet doen wat je graag zou willen. Maandag ben je een beetje chagrijnig. Volgende week woensdag moet je inventief zijn om toch contact te houden met diegenen waar je echt om geeft. Klaag daarbij niet teveel.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Komende donderdag loop je vooral tegen onmogelijkheden op. Je wordt er rebels van! Het komende weekend is echter een gouden tijd. Je bent zeer creatief in het verzinnen van leuke activiteiten. Volgende week maandag ben je nogal nukkig. Op woensdag kun je zaken gelukkig wat relativeren.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Komende donderdag is een intense dag voor jou. Maar dan vooral in positieve zin. Je geniet van de invloed die je op een positieve manier op anderen kunt hebben. Aanstaande zondag kun je nader tot een bepaald familielid komen. Volgende week woensdag heb je nergens zin in, en dat is te merken!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Donderdag en vrijdag baal je van de wonderlijke omstandigheden waarin jij je bevindt. Dat laat je luid en duidelijk merken! Volgende week maandag ben je even uit balans. Woensdag wordt een merkwaardige dag waarop je veel commentaar op anderen hebt. Maar je toont ook je goede wil.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Het wordt voor jou een heel interessant weekend. Op zaterdag wissel je meningen uit waarbij zowel jij als de ander rijker hieruit komen. Op zondag is elk contact dat je maakt intensief. Je moet wel over een grens gaan. Volgende week woensdag kun je dankzij iemands inbreng een en ander goed relativeren.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Donderdag en vrijdag heb je de neiging om je teveel zorgen te maken. Maar door jouw persoonlijke kracht, en die voel je, kom je hier doorheen. Tijdens het weekend komt iemand naderbij! Dat is een prettige verrassing. Vanaf volgende week maandag ga jij je meer richten op je vriendenkring.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Komende donderdag botsen de meningen. Maar dat is niet erg. Je zult moeten toegeven dat eenieder recht heeft op een eigen kijk op bepaalde zaken. Ga alleen niet te lang door met elkaar vliegen afvangen. Tijdens het weekend tel jij je zegeningen. Door zo in het leven te staan ben jij een rijk mens!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Donderdag erger jij je aan het gedrag van een bepaald familielid. Niet opkroppen, steenbok. Laat je horen. In het weekend verloopt alles gelukkig een stuk soepeler. Volgende week dinsdag moet jij echt je schouders ergens onder zetten. Dat doe je met veel geduld. Je bent een echte volhouder!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Donderdag ben jij degene die snel door heeft hoe iets in elkaar steekt. De rest staat erbij en kijkt ernaar. Vanaf maandag loopt de planeet Mars in jouw sterrenbeeld. Dat geeft nieuwe initiatieven van jouw kant waarbij anderen zich graag aansluiten. Woensdag is er een klein misverstand.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op donderdag zegt je verstand iets anders dan jouw gevoel je ingeeft. Het is het beste als jij op je gevoel afgaat. Die wijst je zo vaak de goede weg! Tijdens het komende weekend voel jij je heel happy en kan niets en niemand jouw goede humeur verpesten. Op maandag ben je even in de war.