Afbeelding
Foto:

Dorien ontvangt 2e Soprano ICE Platinum

DRUTEN - Afgelopen week heeft Dorien Schonenberg uit handen van Fernon Wibier van BlooMEDical een tweede Soprano ICE Platinum in ontvangst genomen. Dorien, eigenaresse van het gelijknamige anti-ageing instituut in Druten, is zeer te spreken over deze apparatuur voor definitieve ontharing.


“Op papier was de Soprano ICE Platinum al niet te evenaren. Toen we ermee aan het werk gingen, overtrof dat echter al onze verwachtingen. Het is écht razendsnel, vrijwel pijnloos en ook geschikt voor de donkere huid. Met de Soprano ICE Platinum hebben we het beste van het beste in huis gehaald op het gebied van definitief ontharen. En dat vinden niet alleen wij, maar ook onze klanten.”

Met de zomer in aantocht, neemt de vraag naar definitief ontharen altijd een vlucht. Met de komst van het tweede apparaat kan het instituut alle vraag weer aan. Zo kunnen klanten op korte termijn hun behandeling starten en voortzetten.


Definitief ontharen 2.0
Dorien.nl is als ANBOS erkend specialist ontharingstechnieken al een kleine twintig jaar bezig met definitief ontharen. Altijd met de beste apparatuur en de beste ontharingsspecialisten. De markt van professionele ontharingsapparatuur heeft zich de laatste jaren enorme ontwikkeld. Deze nieuwe ontwikkelingen komen samen in de Soprano ICE Platinum; het eerste en enige apparaat dat de drie meest effectieve lasergolflengten combineert. De effectieve behandeling is veilig, snel, pijnloos en is ook geschikt voor de getinte en donkere huid. Met de Soprano ICE Platinum tilt het instituut de behandelingen voor permanent ontharen naar het hoogste plan.


Dorien Schonenberg
Dorien Schonenberg, eigenaresse van Dorien.nl, is geen onbekende in beautyland. Haar salon aan huis bouwde zij uit tot een groot anti-ageing instituut in Druten waar uitsluitend wordt gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur. In 2014 lanceerde Dorien, in nauwe samenwerking met vooraanstaande laboratoria, een hoogwaardige productlijn Beauty By Dorien.