"Tijdens de Open Dag bij de Lingehoeve is er een knuffelspreekuur en kunnen de kinderen zich verkleden als dierenarts, dierenartsassistente of als chirurg" Foto:

Open dag bij

Lingehoeve Diergeneeskunde Zetten

ZETTEN - Lingehoeve Diergeneeskunde in Zetten heeft de praktijk uitgebreid! We hebben de beschikking gekregen over drie nieuwe extra ruimtes.


Eén ervan is ingericht als hondenopname, hier zijn ruime hokken gemaakt waarbij uw hond rustig en comfortabel opgenomen kan worden voor een operatie. Het is fijn dat de katten op deze manier ook een eigen ruimte hebben.

Daarnaast hebben we nu een röntgenapparaat en een echoapparaat in Zetten. Mocht één van deze aanvullende onderzoeken nodig zijn dan hoeven we u niet door te verwijzen naar de hoofdvestiging in Lienden, maar kunnen we zelf de röntgenfoto’s en echo’s maken om tot een snelle diagnose te komen.

De grootste ruimte is ingericht als operatiekamer, zodat we meer en uitgebreidere operaties kunnen gaan doen. Ook zijn we bezig om het predicaat ‘cat friendly practice’ te verkrijgen. Dit houdt in dat we het praktijkbezoek en eventueel het verblijf van uw kat zo goed mogelijk willen laten verlopen en stress willen voorkomen.

Nu alles klaar is willen wij dit feestelijk met jullie vieren! Daarom houden wij op zaterdag 14 maart van 11.00 tot 14.00 uur een open dag. Tijdens deze open dag willen wij de nieuwe ruimtes aan iedereen laten zien. Ook hebben we aan de kinderen gedacht. Er zal een schminkster aanwezig zijn, de kinderen kunnen zich verkleden als dierenarts, dierenartsassistente of als chirurg en er is een knuffelspreekuur.

Ook zal RUW aanwezig zijn. RUW verkoopt spulletjes van beton en ruwe materialen voor in de tuin of in huis. De opbrengst van de verkochte spullen gaat naar kleinschalige dierenorganisaties die RUW een warm hart toedraagt. Tijdens onze open dag gaat de opbrengst naar Egelwerkgroep Nederland.

Natuurlijk wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd en krijgt u een goodiebag mee naar huis. Kijk op onze Facebook pagina voor meer informatie. En natuurlijk bent u met uw huisdier welkom in onze praktijk in Zetten, Beatrixplein 21. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met 0488 451213 of lingehoevezetten@gmail.com.