Enthousiaste kinderen bij hun hut in 2019. (foto: Bouwdorp Kesteren)
Enthousiaste kinderen bij hun hut in 2019. (foto: Bouwdorp Kesteren) Bouwdorp Kesteren

Eerste lustrum voor bouwdorp Kesteren!

KESTEREN - Ook dit jaar wordt bouwdorp Kesteren weer georganiseerd op het korfbalveld De Leede in Kesteren. Het enthousiaste bestuursteam, heeft dit jaar weer leuke, uitdagende en diverse activiteiten gepland, zoals sport, spel en creativiteit, maar uiteraard staat het bouwen van de mooiste hutten centraal!


Bouwdorp vindt plaats in de vijfde week van de zomervakantie, van maandag 17 - donderdag 20 augustus voor alle kinderen van 5 -13 jaar. De leeftijdsgrens is deze editie opgerekt naar 13 jaar, omdat veel kinderen aangaven het jammer te vinden dat ze niet meer mee konden doen. Dus ook de 13-jarigen kunnen weer naar hartenlust, onder begeleiding, bouwen en timmeren. Daarnaast worden er volop spelletjes en activiteiten georganiseerd. Je vervelen is deze zomervakantie geen optie!

Dit jaar is een speciale editie, want bouwdorp Kesteren bestaat vijf jaar! "Het wordt daarom nog leuker, dus schrijf bovenstaande data alvast in uw agenda. Houdt uw kind van buiten zijn, sport en spel, klussen, knutselen en samen spelen? Schrijf hem of haar dan binnenkort in voor Bouwdorp Kesteren 2020, want het wordt ook dit jaar weer een geweldige vakantieweek! De inschrijving voor dit evenement start in juni. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/bouwdorpkesteren en/ of stuur een mailtje met uw vragen naar kinderbouwdorpkesteren@gmail.com."

Kinderen én vrijwilliger voor hun hut. (foto: Bouwdorp Kesteren)