Yes-R (foto: Rabobank West Betuwe)
Yes-R (foto: Rabobank West Betuwe) Foto:

Rabo Kids & Geldevent

BETUWE - Rabobank vindt het belangrijk om kinderen al jong te leren omgaan met geld zodat de basis wordt gelegd voor financiƫle zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Rabobank West Betuwe trapt de Week van het geld af op zaterdag 21 maart met een leuk en informatief event voor kinderen.


Tijdens het Rabo Kids & Geldevent in Geldermalsen komen kinderen op verschillende manieren in aanraking met geld. Ieder kind krijgt bij binnenkomst Rabogeld waarmee zij/hij aan verschillende spellen kan deelnemen. Van het ontwerpen van een eigen pinpashoesje en portemonnee, schminken, een eigen foto op een geldbiljet, kennismaken met Rabo PinPin tot deelnemen aan circusactiviteiten. Kinderen van 4 - 12 jaar zijn die dag welkom.


Yes-R
Rapper, entertainer, presentator en acteur Yes-R komt die dag ook! Yes-R is al vroeg begonnen met geld verdienen. Hij vindt het belangrijk zijn persoonlijke verhaal te vertellen en tips te geven om verstandig met geld om te gaan. Als kers op de taart geeft hij ook nog een optreden!

Meer info en aanmelden via: https://rabo.nl/westbetuwe/kidsengeldevent