Inloopspreekuur E-books

KESTEREN - Heb je hulp nodig bij het lenen of lezen van de e-books van de online Bibliotheek? Kom dan naar het inloopspreekuur e-books op donderdag 5 maart tussen 11.00 en 12.00 uur in de bibliotheek Kesteren. We helpen je graag!


De uitleg is gratis. Neem je e-reader, smartphone of tablet mee. Aanmelden is niet nodig. Met een bibliotheekabonnement kun je zonder extra kosten e-books lenen bij de online bibliotheek. De uitgebreide collectie e-books is te lezen op een e-reader, smartphone, tablet of computer. Je registreert je eenmalig bij de online bibliotheek en downloadt de e-books vanuit je luie stoel. In de e-bookscollectie vind je duizenden titels: literaire romans, thrillers, kinderboeken, poëzie en natuurlijk non-fictie over bijvoorbeeld werk en studie, geschiedenis en politiek, mens en maatschappij.

Meer informatie over e-books lenen staat op www.bibliotheekrivierenland.nl/e-books. Veel gestelde vragen en antwoorden over het lenen van e-books staan ook op www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice.