Afbeelding
Foto:

Country en Western in het Veilingcafé


ZETTEN - Zaterdag 7 maart speelt de band Yeeehaa in het Veilingcafé van Barbecuerestaurant ’t Vuurspoor in Zetten.


De band staat bekend om zijn humorrijke presentatie met tevens unieke uitvoeringen van bekende nummers uit de countrymuziek. Ook eigen werk wordt zeker niet nagelaten. Muziek maken wordt zo ook weer eens gewoon gezellig, want het is vrijwel onmogelijk om stil te blijven staan tijdens het turbulente optreden. Aan de ervaring van de muzikanten zal het niet liggen, de band bestaat alweer veertien jaar en dat met wekelijkse optredens in binnen en buitenland.

Om toch even rust te hebben als publiek wordt het voorprogramma verzorgd door 'Kingspin'. Even een lekker half uurtje luisteren naar muziek van Bob Dylan en cornuiten. Eigenzinnig gitaarspel en hierbij vreemd ritmische zangpartijen.

De zaal gaat open om 21.00 uur en de entree is vijf euro.


Nieuws insturen?


NEDERBETUWE - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de juiste regio. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Bij vragen belt u: 0481-464770.