KinderMuziekWeek: de Bibliotheek Z-O-U-T pakt uit!

RHENEN - Tijdens de KinderMuziekWeek –van 27 maart tot en met 5 april- is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen. Met concerten en voorstellingen kan ieder kind van muziek genieten. Natuurlijk doen wij als de Bibliotheek Z-O-U-T mee met tal van activiteiten.


Kom samen met je (klein-)kind (tot 4 jaar) luisteren naar een mooi, spannend of grappig verhaal tijdens de Boekstartfeestjes. Voor (groot-)ouders is er een interactieve quiz. En een introductieles Muziek op Schoot, lekker samen bezig zijn met muziek en bewegen. En natuurlijk veel tips over het voorlezen aan baby’s en peuters.

Donderdag 26 maart in de Bibliotheek Rhenen, van 10:00 tot 11:30 uur, met om 10:45 uur de introductieles Muziek op Schoot. Deelname is gratis, wel graag vooraf opgeven per mail: educatie@bibliotheekzout.nl.

Ook staat een viertal muzikale voorstellingen geprogrammeerd verspreid over de regio.

Vrijdag 27 maart in de Bibliotheek Maarn de voorstelling ‘Loet en de jongen in de zeepbel’ door Ruth Bakker, geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder. Woensdag 1 april in Cultuurhuis Doorn de voorstelling ‘Gonnie en Gijsje samen op pad (2+)’ door Kira Kool. Vrijdag 3 april in De Binder Leersum de bijzondere voorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?’ door Krul Muziek. Per leeftijdsgroep –baby’s, peuters en kleuters- is er een eigen voorstelling. Zaterdag 4 april in De CultuurHoek Driebergen het theaterstuk ‘De Balts’ door Mirthe Dokter en Tim Hammer, voor kinderen vanaf 8 jaar. Meer informatie en kaarten, kijk op www.bibliotheekzout.nl/kmw.