Rein Drost (links) en wethouder Stefan van Someren. (foto: Rein Drost Machinehandel)
Rein Drost (links) en wethouder Stefan van Someren. (foto: Rein Drost Machinehandel) Rein Drost Machinehandel

Bedrijfsbezoek aan

Rein Drost Machinehandel

ECHTELD - Wethouder Stefan van Someren bracht afgelopen week een bezoek aan Rein Drost Machinehandel in Echteld, een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in machines en onderdelen voor de groenvoorziening en het golfbaanonderhoud.


Van Someren: “Een mooie en innovatieve onderneming, gericht op elektrische machines en dus duurzaam. Indrukwekkend om te zien hoe een familiebedrijf in 25 jaar kan uitgroeien tot specialist op dit gebied, zowel in Nederland als daarbuiten.”


Twee divisies
In 1995 startte deze onderneming. Inmiddels heeft het twee divisies: in- en verkoop en verhuur van machines – nieuw en gebruikt – voor groenvoorziening en golfbaanonderhoud (Rein Drost Machinehandel) en de verkoop van onderdelen (RDM Parts).

Doel van de ondernemer met zijn team is om de beste te zijn: in snelle levering, met enthousiaste service en hoogstaand technisch advies. En met kwaliteit tegen de laatste prijs. Doel is om uit te groeien tot hét Parts Portaal in Europa, voor de golfbaanwereld en de wereld van het openbaar groen.