Afbeelding
Foto:

Afvallen, gezond leren eten en slank blijven bij EGA Afslankclub Dorien Vernooij

KESTEREN - Wat is EGA en wie is Dorien Vernooij?

Dorien Vernooij is cursusleidster van EGA afslankclub wat staat voor Eerste Goudse Afslankclub( bestaat al bijna 40 jaar), het zou ook Eet Gewoon Alles kunnen betekenen want we eten normaal mee met de pot, we gebruiken in onze eetwijzer die je krijgt als je inschrijft de voedingsschijf. je lichaam krijgt dus alles binnen wat je nodig hebt in de vorm van vitamine, eiwitten, mineralen dus alle voedingsstoffen.

We gebruiken dus bij EGA geen supplementen, geen shakes maar alleen maar gezonde dingen. De taak van Dorien is om de uitdaging met jullie aan te gaan naar een goed gewicht en een gezond lichaam. Elke week een leuk recept, goede informatie, weegmoment en iets te proeven hoe we kunnen eten! Gezond eten, lekker eten en al je goede voedingsstoffen binnen krijgen door normaal met de pot mee te eten. Ik leer jullie omgaan met de luxe van 2020 op een gezonde manier.

Nieuwsgierig? Bel met Dorien (0481) 461413 of kijk op www.ega-dorienvernooij.nl. Wekelijks vanaf 26 februari in Kesteren in Ons Dorpshuis.