Reumafondscollecte in Ochten

OCHTEN - Voor de Reumafondscollecte in Ochten worden mensen gezocht, die in de week van 16 maart enkele uren mee willen lopen om te collecteren.

Voor inlichtingen: 0344 642253 (Rina en Cobi).

Hulp gezocht bij boodschappen doen

KESTEREN - Door de zorgtaken is het doen van de boodschappen voor een echtpaar uit Kesteren erg lastig.

Ze hebben dit voor het grootste gedeelte opgelost, maar nu willen ze graag dat iemand bij de slager en de bakker een boodschap doet.

Heb jij twee keer per week tijd om dit voor ze te doen?

Neem dan contact op met Esther Morren van Welzijn Rivierstroom op 06 33421037 of esthermorren@welzijnrivierstroom.nl. Ook voor meer informatie kan je contact met haar opnemen.

Natuurtuin

Diddersgoed

Veenendaal open

REGIO - Natuurtuin Diddersgoed wordt elke laatste zondag van de maand opengesteld. Ook zondag 23 februari is

de tuin van 15.00 - 16.00 uur weer open. Gidsen van deze zondag: Gerrit van Leeuwen, en Bert Budding.

De tuin is normaal niet vrij toegankelijk, want de natuur moet er ongestoord tot ontwikkeling kunnen komen. Diddersgoed herbergt veel bijzondere planten, bloemen, vogels, kleine zoogdieren, vissen, insecten en vlinders. De grond wordt schraal gehouden, zodat wilde planten zich er thuis voelen. De natuurtuin is gelegen in Veenendaal-West aan het Ruisseveen/hoek Goudvink. Meer info staat op https://www.ivn.nl/afdeling/veenendaal-rhenen/natuurtuin-diddersgoed.

Nieuws insturen?

NEDERBETUWE - Wilt u ook graag iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht stuurt u heel eenvoudig in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Klik op regio Nederbetuwe en op Nieuws insturen', de rest wijst zich vanzelf. Bij vragen belt u: 0481-464770. We helpen u graag verder.