Afbeelding
Foto:

Arend Wissink gehuldigd

door Nannenberghuis

DODEWAARD - Vrijdagavond 7 februari heeft het bestuur van Stichting Ons Huis, tijdens een gezellig bijeenkomst met alle vrijwilligers van het Nannenberghuis, Arend Wissink extra in het zonnetje gezet.

Arend is meer dan 42 jaar verbonden aan het Nannenberghuis, wisselend in de functies van algemeen bestuurslid en voorzitter. In 2016 heeft hij zich teruggetrokken als algemeen bestuurslid, maar is wel als vrijwilliger actief gebleven. Een telefoontje vanuit het Nannenberghuis en Arend staat paraat, even helpen om de zaal te zetten, of om Marie te assisteren, of om te klussen met de andere vrijwilligers.

"Arend en zijn vrouw Geeske dragen het Nannenberghuis een warm hart toe en ook op Geeske kunnen we zo af en toe een beroep doen. We hopen als bestuur van stichting Ons Huis, dat we nog lang van de diensten van Arend en Geeske gebruik mogen maken. Ook alle andere vrijwilligers zijn we enorm dankbaar, dankzij hun inzet kan het Nannenberghuis blijven voortbestaan. Wilt u weten welke activiteiten er allemaal in het Nannenberghuis plaatsvinden, kijk dan op www.nannenberghuis.jouwweb.nl."