Groepsfoto OBJB Rhenen. (foto: Riek van der Mast)
Groepsfoto OBJB Rhenen. (foto: Riek van der Mast) Foto: Riek van der Mast

Meezingwinteravond in Elst

ELST - Op 25 januari verzorgen smartlappenkoor Oud Bruin en Jong Belegen uit Rhenen, samen met shantykoor ´t Anker uit Veenendaal, weer een gezellige meezingavond in Het Bestegoed in Elst.


Liedjes van toen en nu, zeemansliederen, gewoon heerlijk zingen doe je met elkaar in Het Bestegoed, Tabaksweg 22 Elst op zaterdag 25 januari, zaal open om 19:30 uur. Aanvang om 20:00 uur. Toegang is gratis.

Succesvolle Douwe Egberts koffiewaardepuntenactie

RHENEN - Afgelopen maand zijn er op diverse locaties in de gemeente Rhenen DE-waardepunten ingezameld voor de voedselbank Neder-Veluwe (Elst, Rhenen, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek).

Douwe Egberts organiseert deze actie in samenwerking met Voedselbanken Nederland. In ruil voor DE-waardepunten krijgt de Voedselbank koffie voor haar klanten. Afgelopen vrijdag zijn deze waardepunten opgehaald en kon het tellen van de punten beginnen. Met een aantal vrijwilligers zijn de punten die in de gemeente Rhenen zijn ingezameld, onder het genot van een kopje koffie/thee en 'kniepertjes', geteld in de jeugdruimte van de Ontmoetingskerk.

In totaal heeft Voedselbank Neder Veluwe 815.292 waardepunten ingezameld. In maart horen we hoeveel pakken koffie hiervoor worden geleverd. De schatting is dat dit 1700 pakken koffie oplevert.

"Deze actie krijgt in december een vervolg, blijf rustig doorsparen. We danken alle mensen die de punten hebben ingeleverd voor de voedselbank."