Open avond met live muziek met een tintje kerst

Feestelijke benefietavond ten bate van Stal Ziggy

IJZENDOORN – Zelfvertrouwen, een goed gevoel en plezier brengen aan kinderen met of zonder beperking; dat is het doel van de non-profit stichting Stal Ziggy uit Dodewaard.

De medewerkers van deze stichting proberen dit te bereiken doormiddel van het geven van paardrijlessen en omgangslessen met paarden. Voor de lessen wordt een kleine bijdrage in de onkosten gevraagd. Verder is de stichting afhankelijk van goodwill en giften. Een vetpot? Zeker niet!

Om de magere clubkas wat te spekken organiseert Stal Ziggy op zaterdag 21 december een feestelijke benefietavond in het dorpshuis Ons Tehuis. Tijdens deze avond zijn er live optredens van verschillende artiesten. Daarnaast is er een verloting met prachtige prijzen. Kortom, er wordt alles aan gedaan om de bezoekers een gezellige avond te bezorgen. De entreekosten laat de stichting aan uw vrijgevigheid over. U bepaalt dus zelf hoeveel u daarvoor wilt uitgeven! Uiteraard komt de gehele opbrengst van de benefietavond ten goede aan Stal Ziggy en hiermee indirect aan de kinderen. Komt u ook? Iedereen is welkom in dorpshuis Ons Tehuis, J.R.Zeemanstraat 12a, IJzendoorn o zaterdag 21 december. Zaal open: vanaf 19.30 uur. Website Facebook Stichting stal Ziggy. Verdere informatie via: 06 11360182.

Kerstsamenzang met Couleur Locale

HETEREN - Verleden jaar hield Couleur Locale voor het eerst een kerstsing-in in de katholieke kerk van Heteren. Het publiek reageerde enthousiast en zong de bekende kerstliederen uit volle borst mee.

Dat gaan we dit jaar weer doen. Op zondag 22 december is iedereen welkom om mee te zingen. Op het repertoire staan ook minder bekende kerstnummers die het koor voor haar rekening neemt afgewisseld met de vertrouwde kerst meezingers.

Het programma op 22 december start om 15.00 in de r.k.-kerk in Heteren; de toegang is gratis. Onder leiding van de nieuwe dirigent Lotte Janssen wordt er een sfeervolle kerstmiddag van gemaakt.