Kerstzangavond Lienden

LIENDEN - Zaterdag 21 december is er weer de kerstzangavond in de Hervormde Kerk in Lienden. Deze avond begint om 19.30 uur.

Medewerking wordt verleend door: Christelijk Gemengde Zangvereniging Hosanna uit Lienden onder leiding van Matty Huls, kinderkoor Immanuel uit Lienden onder leiding van Willemien van Hattem, Soli Deo Gloria uit IJzendoorn onder leiding van Adriaan van der Linden, organist Henk Keuken, soliste Martine Timmer en trompettiste Nienke Cornelisse. Behalve koorzang zal er ook veel worden samen gezongen.

'Komt allen tezamen' naar deze avond en sta samen met ons stil bij de geboorte van onze Here Jezus Christus. De kerk is open om 19.00 uur. De toegang is gratis. Wel is er aan de uitgang een collecte ter bestrijding van de kosten. Na afloop is er een kopje koffie, thee of een glaasje fris in de Open Deur.

Als u/jij na deze avond denkt: “Zingen in een koor is best wel leuk”, kom dan eens op een dinsdagavond naar de Open Deur. Wij repeteren van 20.00 tot 22.00 uur. U/jij kunt ook contact opnemen met Jolien Zaaijer (secretaris) 06 26743261 of Geurt Berends (voorzitter) 06 12226545.