Aankomst bruidspaar bij de ceremonie op de Hoofdstraat. (foto: Daja Fotografie)
Aankomst bruidspaar bij de ceremonie op de Hoofdstraat. (foto: Daja Fotografie) Daja Fotografie

Saamhorigheid en romantiek

in Kesteren op vrijdag de dertiende

KESTEREN - Op vrijdag 13 december vierden de Pitpartners, de ondernemers van Kesteren hun 5e Midwinter Moonlight Shopping Night thema Liefde en Geluk. Erik en Kitty, twee inwoners van het dorp trouwden deze dag met elkaar, midden op de Hoofdstraat voor het oog van hun familie, vrienden en honderden belangstellenden tijdens de Shopping Night.

De ceremonie vond plaats in de luxe stretchtent van De Oude Duikenburg uit Echteld. Na de lampionnenoptocht volgde de trouwceremonie, geleid door de burgemeester van Neder-Betuwe, Jan Kottelenberg. Deze was speciaal voor deze gelegenheid Babs. Grote hilariteit en rivaliteit bij de Pittige Prijzenbingo die door de bingomasters Henk en Kees werd gepresenteerd. De afgelopen tijd kon men bingokaarten krijgen bij aankopen in het dorp. De prijzen vielen in de smaak!

Rinie van Arkelen, Marjolein Oord en Esther Scherrenburg hebben als Team Shopping Night, maar mét steun van de Pitpartners, vele helpende handen, vertrouwen van de gemeente Neder-Betuwe én door de genereuze sponsoring van een groot aantal welwillende bedrijven een onvergetelijke vijfde Shopping Night neergezet. Esther Scherrenburg: ”Het verbaast mij elke keer weer, op een aangename manier, hoe saamhorig en eensgezind dit dorp is. Hoe je van een klein idee in januari kunt uitgroeien tot iets groots in december, wat Kesteren op de kaart zet. De ondernemers ontlenen hun dagelijkse bestaansrecht doordat de consument lokaal blijft winkelen, waardoor juist die ondernemers weer wat terug kunnen geven en doen voor de samenleving. Kesteren heeft veel in huis, op ieder gebied en samen kunnen we heel veel!”

Bruidspaar met selectie Pitpartners. (foto: Daja Fotografie)
Ceremonie, geleid door burgemeester Kottelenberg. (foto: Daja Fotografie)