Kinderkerstfeest Cunerakerk Rhenen

RHENEN - Op 24 december staat het kinderkerstfeest weer gepland in de Cunerakerk van Rhenen.

Alle kinderen uit Rhenen en omgeving zijn er welkom. Aanvang 19.00 uur; kerk open om 18.30 uur.

Kerstconcert

kerkkoor in Echteld

ECHTELD - Het kerkkoor 'Looft den Heer' uit Echteld geeft op zaterdag 21 december zijn jaarlijkse kerstconcert.

Gospelkoor To Believe uit Ommeren werkt dit jaar mee met Echteld. Het concert begint om 19.30 uur. Er wordt gecollecteerd voor de Wensambulance Gelderland. De Echteldse kerk is de locatie voor deze avond.

Repair Café Rhenen

RHENEN - Deze maand wordt er vanwege de feestdagen in de Westpoort Rhenen geen Repair Café gehouden op de vierde vrijdag van december.

Op 24 januari 2020 zijn de vrijwilligers weer aanwezig. Wel kan men daarvoor al terecht bij Repair Cafe Elst (U) op dinsdag 7 januari."Voor het Repair Cafe Rhenen zoeken we nog vrijwilligers, zoals iemand die voor ons de communicatie kan verzorgen zoals via de website, facebook, in deze krant en het Sociaal Portaal (https://samen.rhenen.nl). Kom gerust eens langs of neem contact met ons op via repaircaferhenen@gmail.com."

Draaiavond bij voetbalvereniging Echteld

ECHTELD - Vrijdag 20 december houdt de voetbalvereniging weer haar traditionele draaiavond.

Het bijzondere van deze avond is de trekking van de loterij met als hoofdprijs een echte scooter. Er zijn maar 1500 loten (er zijn nog enkele loten te koop) en de kans om zo n mooie prijs te winnen is groter dan bij welke loterij dan ook.
Verder worden er op de draaiavond rondes gedraaid met het lichtspel en daarbij zijn vlees, vis, drank en lekkere zoetigheid te winnen.
De avond begint om 20.00 uur en iedereen is welkom. Rond 23.00 uur zal de trekking van de spectaculaire loterij zijn.

Volkskerstzang

in Kesteren

KESTEREN - Samen met de fanfare Kesteren onder leiding van Ramon Vos presenteert het Kesterens Gemengd Koor onder leiding van Arie Moll een volkskerstzangavond op donderdagvond 19 december.

De zangavond is in de grote zaal van Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren. Meezingen met echte ouderwetse kerstliedjes is ook mogelijk op deze volkskerstzangavond. Dit jaar met de medewerking van blokfluitensemble Dolce Sirena uit Kesteren.

Burgemeester A.J. Kottelenberg van de Neder-Betuwe zal het kerstevangelie deze avond voordragen. De zaal zal om 19.30 open gaan en de aanvang is om 20.00 uur. Aan de uitgang zal een openschaal collecte worden gehouden. De toegang is gratis.