Hipex wint zilveren

FD Gazellen Award

RHENEN - Hipex, de specialist in e-commerce hosting heeft een felbegeerde zilveren FD Gazellen Award gewonnen. Hiermee behoort Hipex tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het snelgroeiende e-commerce hostingbedrijf uit Rhenen timmert al langere tijd hard aan de weg en ziet dit nu ook erkent worden in de vorm van een Zilveren FD Gazelle Award 2019. Hipex dat zich gespecialiseerd heeft in razendsnelle webhosting groeit hard en voldoet ruimschoots aan alle strenge criteria die is opgesteld door het Financieele Dagblad.

Mooie erkenning

Volgens Milan Bosman, managing partner bij Hipex is het een mooie erkenning voor elke dag keihard werken: “Een Zilveren FD Gazelle award winnen is een eer en voor ons een echte beloning voor al het harde werk wat wij dagelijks leveren voor onze klanten. Een nominatie is al heel erg mooi, maar dat we ook nog eens bekroond zijn met een zilveren award en hiermee tot de top in onze categorie behoren is natuurlijk extra gaaf.”

Zilveren FD Gazellen Award

De FD Gazellen worden ingedeeld in vier regio's en omzetgrootte (drie categorieën per regio). In elke categorie zijn drie extra prijzen voor de top drie: de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award. Die worden gewonnen door bedrijven die het best scoren met de combinatie: hoogste omzetgroei, meeste aanwas van personeel (in fte’s gemeten) en hoogste winstmarge.

Milan Bosman: “Hoewel een zilveren award een hele gave prestatie is, vinden we het toch jammer dat we niet de gouden award pakten. Een mooi doel voor volgend jaar dus.”