Kinderyoga in Kesteren na de feestdagen

KESTEREN - Donderdagmiddag 9 januari starten opnieuw kinderyogalessen in het Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27A in Kesteren.

In de periode van 9 januari - 20 februari zijn er zeven lessen. De lessen zijn 17.45 tot 18.35 uur voor kinderen van 7 jaar tot 12 jaar. Yoga laat kinderen bewegen en zorgt voor een balans tussen concentratie en ontspanning. De creativiteit wordt bevorderd in bewegen en denken. Aandacht wordt gegeven aan de ademhaling gecombineerd met concentratie en zintuigspelletjes. De kinderen leren samenwerken en elkaar te respecteren. Yoga geeft zelfvertrouwen. En levert handvatten voor wat ze zelf kunnen doen als ze bang, overprikkeld, vermoeid, teveel energie of onrustig zijn.

De lessen worden gegeven door yogadocente Jantine Heijstee. De lessen zijn voor kinderen uit de gemeente Neder-Betuwe. Informatie en opgave bij: Jantine Heijstee jantineheijstee@gmail.com of 06 45254040.

OBK houdt kerstbingo met verloting

RHENEN - Op zaterdag 21 december kom je in het verenigingsgebouw van Showharmonie Oefening Baart Kunst uit Rhenen in de ultieme kerstsfeer tijdens de jaarlijkse kerstbingo.

Er zijn deze avond vele mooie prijzen te winnen. Randy Riemsdijk, trompettist bij OBK en gastheer van de bingo-avond, heeft ook dit jaar weer een verscheidenheid aan prijzen gesponsord gekregen van verschillende bedrijven en winkeliers in Rhenen en omgeving. Van een antipasti voor twee tot een complete bbq voor vijftien personen!

De kerstbingo (met aansluitend de verloting) begint om 20:00 uur in verenigingsgebouw Orpheus, Valleiweg 92A in Rhenen. Loten voor de grote kerstverloting zijn ook online te koop. Stuur een mail naar pr@obk-rhenen.nl met telefoonnummer en het gewenste aantal loten en maak kans op mooie prijzen!

De opbrengst van de bingo en verloting is voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en uniformen, zodat OBK te allen tijde representatief en muzikaal voor de dag kan blijven komen.