Impressie van eerdere Shopping Night. (foto: Daja Fotografie)
Impressie van eerdere Shopping Night. (foto: Daja Fotografie) Daja Fotografie

Midwinter Moonlight Shopping Night

in Kesteren voor de vijfde keer!

KESTEREN - De vijfde editie van de Midwinter Moonlight Shopping Night staat dit keer helemaal in het teken van het thema Liefde & Geluk. En de ultieme uiting van liefde en geluk is toch wel een huwelijksdag. Deze Midwinter Moonlight Shopping Night is vrijdag 13 december in de Hoofdstraat in Kesteren van 17.00 tot 22.00 uur.

Wees daarom welkom tijdens het eerste live huwelijk wat ooit op de Hoofdstraat heeft plaatsgevonden. Maak kennis met Erik en Kitty, ons bruidspaar, wees getuige tijdens deze originele en echte boerenbruiloft en vier ons feestje mee op de Hoofdstraat in Kesteren. U komt toch ook?

Naast de bruiloft zijn er activiteiten bedacht om van de Midwinter Moonlight Shopping Night een feestelijk samenzijn te maken. Van workshops en optredens door actieve verenigingen, een gezellige wintermarkt, tot de allereerste Pitpartner Pittige Prijzen Bingo, met prachtige prijzen zoals een airfryer, luchtballonvaart, kluspakket, één minuut gratis winkelen, een fiets en meer.

Alle kinderen zijn om 17.00 uur welkom voor de lampionnenoptocht. Een bruidspaar wordt meestal begeleid door bruidsmeisjes en –jonkertjes, dus uw kind(eren) mag/ mogen verkleed komen, passend bij het thema. De start van de optocht is op de Hoofdstraat en uiteraard doet ons bruidspaar hier aan mee!

Dresscode: Feestelijk en warm (het is natuurlijk wel december?!) Alle informatie staat ook op www.pitpartners.nl.