Informatie training Werken in Nederland

RHENEN - Wil jij graag werken in Nederland? Vind je het moeilijk om werk te vinden? Of om ander werk te vinden dat beter bij jou past?JobHulpMaatje Rhenen heeft voor Nieuwkomers in Rhenen een Jobgroup over werk zoeken in Nederland.

Deze training is gratis. "We starten eind januari met een training van tien bijeenkomsten op vrijdagochtend. Dit is wat je gaat leren: Ontdekken hoe Nederland ‘werkt’; Leren waar je goed in bent; Leren jezelf beter te presenteren; Contact zoeken en onderhouden met bedrijven; Een CV maken (een beschrijving van je levensloop) en solliciteren."

"Je krijgt ook nog persoonlijke coaching bij het schrijven van een CV en een goede brief en bi afronding een certificaat van deelneming. Heb je interesse? Op 13 december is er van 9.00 tot 11.00 uur een bijeenkomst met koffie en thee. Hier krijg je informatie en kun je vragen stellen. Om 9.00 uur starten we met de gezamenlijke presentatie. Er zullen ook Arabisch sprekende oud-deelnemers zijn om je vragen te beantwoorden en over hun ervaringen te vertellen in De Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. Graag ook aanmelden via info@jobhulpmaatjerhenen.nl."