De band Living Letter
De band Living Letter

Jongerendienst in Cunernakerk Rhenen

RHENEN - Zondag 15 december om 19.00 uur is er weer een jongerendienst in de Cunerakerk in Rhenen.

Spreker is Louis Krüger. Hij zal spreken over het thema 'Schepper of Evolutie'. Al vele jaren spreekt hij in onze diensten Zijn Zuid-Afrikaanse roots zijn nog duidelijk te herkennen. Dat geeft altijd weer een speciale touch aan de dienst. Hij vraagt ons vooraf aan de dienst al wat na te denken over het thema. Er zijn op youtube indrukwekkende filmpjes te vinden als 'cosmic eye'. Een indrukwekkend beeld van de complexiteit van de schepping.

De muzikale begeleiding is in handen van de band Living Letters. Living Letter is een christelijke band uit Wapenveld. Op Livingletter.nl kun je meer over hen te weten komen. Meer informatie tref je aan op: jongerendienstenrhenen.nl. Iedereen is er welkom.

Feestweekend bij DFS

OPHEUSDEN - Deze week organiseert het boomkwekersteam een waar feestweekend in de kantine van sportvereniging DFS in verband met het 20-jarig bestaan van dit elftal.

Donderdag 12 december is er een pubquiz die volledig vol zit. Vrijdag 13 december wordt er weer een ouderwetse bingo gehouden met als hoofdprijs 400 euro. Tevens is er voor iedere deelnemer een gratis lot waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Zaterdag 14 december wordt er afgesloten met een geweldige feestavond met medewerking van DJ Melvin in de kantine voor 18+. Aanvang 20.00 uur. (www.svdfs.nl; www.boomkwekersteam.nl)