Benefietconcert

in Kesteren

KESTEREN - Op 11 december is er een benefietconcert in Kesteren. Entree is gratis! Er zal een collecte worden gehouden. De opbrengst hiervan is voor het vrijwilligerswerk onder de vluchtelingen in Lesbos.

Het belooft een prachtige avond te worden, met onder andere deze muziektalenten: Maarten van Dijk - Orgel, Loïs van Dijk - Piano. Esther Verwoert - Dwarsfluit, Bovenstemgroep Con Amore. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in 'Molen de Zwaluw', Batterijenweg 19c in Kesteren. Om 19.30 uur begint de avond.

Mega-bingo

bij DFS Opheusden

OPHEUSDEN - Vrijdag 13 december houdt het boomkwekersteam van sv DFS een mega bingo met een hoofdprijs van 400 euro.

De bingo wordt gehouden in de kantine van sportvereniging DFS op sportpark 't Heerenland in Opheusden. Aanvang bingo 20.00 uur, kantine open 19.00 uur. De bingo is onderdeel van een feestweekend die begint op donderdag 12 december met een pupquiz (hoofdprijs 100 euro aan prima voor elkaar waardebonnen) en op zaterdag 14 december een feestavond voor 18+. De feestavond begint om 20.00 uur en zal eindigen om 01.00 uur.

Corsoclub verkoopt speculaaspoppen

ECHTELD - Zaterdag 16 november worden weer de welbekende overheerlijke speculaaspoppen verkocht door Corsoclub Echteld.

"We komen vanaf 09.30 uur bij u aan de deur. We hopen dat u mee wilt helpen onze kas te spekken en 1, 2 of meer poppen zult kopen. Wilt u alvast een speculaaspop reserveren? Dat kan ook! Bel dan met nummer 0344 642950 of stuur een berichtje naar carin.wittens@upcmail.nl. Het ophalen van de gereserveerde poppen kan tussen 09.00 en 12.00 uur in het Biermuseum in de Achterstraat te Echteld! De poppen kosten vijf euro per stuk!

Tentoonstelling

vogelvereniging

Zang en Kleur

NEDER-BETUWE - In week 47 houdt vogelvereniging 'Zang en Kleur' Opheusden weer haar vogeltentoonstelling bij Dierenspeciaalzaak 'De Driesprong' aan de Broekdijk in Kesteren. Er zullen weer van allerlei rassen en kleuren te zien zijn, wat samen een bonte mengeling van grootte en kleuren is.

De vogels worden donderdag 21 november door erkende keurmeesters van de Nederlandse Bond voor vogelliefhebbers gekeurd op onder andere raskwaliteiten en conditie. Het thema is dit jaar 'Winter' en dat komt in de aankleding van de show tot uiting. De officiële opening is die donderdag om 20.00 uur en de tentoonstelling is dan te bezichtigen tot 22.00 uur. Verder is een ieder welkom op vrijdag 22 november van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag 23 november van 10.00 tot 16.00 uur. Aansluitend is dan de prijsuitreiking aan de winnaars in de diverse groepen.

Er worden tijdens de showdagen weer diverse verlotingen gehouden waarin tal van prijzen zijn de winnen. Kom dus, onder het genot van een hapje en een drankje, naar onze vogels kijken en geniet van al dit moois. Voor info kunt u terecht bij onze secretaris, Ruth van de Kolk op 0488 442287 of via zangenkleuropheusden@live.nl.