(foto: Rogier de Jong)
(foto: Rogier de Jong) Foto: Rogier de Jong

Bike Totaal Dik Franken wint prijs voor beste Serviceteam

ZETTEN - Bij het Inspyrium in Cuijk vond op 4 november voor de vijfde keer het Dynamo Retail Event plaats. Tijdens dit evenement wordt traditiegetrouw ook de bokaal voor het beste serviceteam van Bike Totaal uitgereikt. Bike Totaal Dik Franken uit Zetten werd door haar 456 klanten beoordeeld met een gemiddelde van 9,23 en is daarmee het beste Bike Totaal serviceteam van 2018-2019.

Eigenaar Dik Franken: "We zijn heel blij met deze waardering. We proberen al onze klanten zo goed en eerlijk mogelijk te helpen, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken. Bij ons krijg je daar altijd een kopje koffie en wat lekkers erbij. Gewoon een stapje extra zetten zeg maar! Dat doen we ook met onze haal- en brengservice, zelfs als sneeuwt het bij wijze van spreken. Het is echt heel fijn om te zien dat die persoonlijke benadering en dat stapje extra gewaardeerd wordt."

Hoe komt de beoordeling tot stand? Elke fiets bij Bike Totaal staat gekoppeld aan een persoonlijk Fietspaspoort. Zo kan het systeem ingericht worden om automatisch een e-mail te sturen om achteraf de betrokken medewerker of monteur te beoordelen. Om tot de winnaar van het beste Serviceteam te komen, worden de totalen van alle medewerkers bij elkaar opgeteld en gemiddeld. Er wordt gekeken naar de gemiddelden van liefst 150 Bike Totaal fietsenwinkels in heel Nederland. Bike Totaal Dik Franken komt dit jaar dus het beste uit de bus met een fantastische 9,23 uit 10.