Afbeelding
Foto:

De Scootmobielspecialist in Nijmegen voor reparatie en onderhoud van alle merken scootmobielen

NIJMEGEN - Op uw scootmobiel moet u kunnen vertrouwen. Dag in dag uit. Het voertuig zorgt immers dat u mobiel bent. Goed onderhoud en tijdige reparatie van mankementen is daarom belangrijk. Bij de Scootmobielspecialist in Nijmegen aan de Cargadoorweg 29 kunt u terecht voor service, onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw scootmobiel.

Professionele werkplaats voor alle scootmobielen. Heeft uw scootmobiel een servicebeurt nodig? Moet er een reparatie worden uitgevoerd? De Scootmobielspecialist in Nijmegen beschikt over een eigen professionele werkplaats met deskundige en betrokken monteurs. "Ook als u uw scootmobiel niet bij ons heeft gekocht, helpen wij u graag. Ongeacht het merk of model van uw vervoermiddel", licht vestigingsmanager Debby Wilschut toe.

Reparatie aan huis

Is uw scootmobiel stuk? En kunt u niet naar de werkplaats komen? Geen nood. U kunt de Scootmobielspecialist in Nijmegen ook bellen voor een reparatie aan huis. Bij spoed wordt u dan binnen twee werkdagen geholpen. Lukt dat niet? Of duurt een reparatie onverhoopt langer? Dan kan er vervangend vervoer geregeld worden, zodat u tijdens de reparatiewerkzaamheden toch eropuit kunt.

Onderhoudscontract scootmobiel

Periodiek onderhoud van uw scootmobiel is belangrijk. Het vermindert de kans op storingen en verlengt de levensduur van uw scootmobiel. De Scootmobielspecialist in Nijmegen biedt u daarom de mogelijkheid een betaalbaar onderhoudscontract af te sluiten bij aankoop van een nieuwe scootmobiel. Zo bent u ervan verzekerd dat uw scootmobiel altijd in topconditie is.

Wilt u meer informatie over het repareren of onderhouden van uw scootmobiel? Bel dan De Scootmobielspecialist in Nijmegen: 024-2200112 of kom langs aan de Cargadoorweg 29.