Maaltijd op tweede kerstdag

OPHEUSDEN - "Op tweede kerstdag willen we weer (voor inmiddels de achtste keer) een maaltijd organiseren. Wat kunt u verwachten? Een heerlijke maaltijd, een korte meditatie, zang en bovendien een ontmoeting met iedereen."

"Wij nodigen hen uit (van jong tot oud), die behoefte heeft aan gezelligheid op een dag als deze. Bent u dat? Meldt u zich dan tijdig aan.
Geldt dit voor mensen in uw omgeving? Nodig hen dan ook uit! Het programma start om 13:00 uur, vanaf 12:45 uur is iedereen welkom! We hopen te eindigen om 17:00 uur. Deze middag vindt plaats in verenigingsgebouw ‘Eltheto’ (Ooievaarstraat 2) in Opheusden.

Neem contact op met Rianne Heenck (06 30429536) of Dieke Scheurwater (06 11979361, diekescheurwater@hotmail.com), om u aan te melden of voor meer informatie. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 december. (Met diëten wordt rekening gehouden.) Laat het vervoer geen probleem zijn. Wanneer u in uw directe omgeving niemand heeft, die u naar ‘Eltheto’ kan brengen, dan kunnen vrijwilligers u ophalen en thuisbrengen.
Elk jaar worden we verrast door de vele blijk van betrokkenheid. We hebben de hulp van vrijwilligers dan ook hard nodig voor het koken en/of het helpen tijdens de maaltijd. Uw bijdrage, op welke manier dan ook, is welkom! Het belooft u een prachtige kerstmiddag te worden!" U bent er toch ook bij?

Nieuws insturen?

REGIO - Uw bericht kunt u online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de juiste regio. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. De rest wijst zich vanzelf. Vragen? Bel: 0481-464770.