Van 14 tot en met 20 november

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. Dit is hét teken van alles of niets. Dus of een ijzeren gestel, of doodziek met bijvoorbeeld zeer hoog oplopende koorts. Je warm aankleden is belangrijk want een blaasontsteking ligt op de loer! Aandoeningen aan de seksorganen horen ook bij dit teken. Bij deze binnenvetters kan de energie makkelijk naar binnen slaan met als gevolg cysten of tumoren.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op vrijdag reageer jij spontaan en warm. Maar op zondag lopen de emoties bij jou hoog op. Daar zitten anderen niet op te wachten. Vanaf dinsdag de 19e loopt jouw planeet Mars naar het teken schorpioen. Dat geeft de komende weken intense ervaringen. Op woensdag draag je water naar de zee.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op donderdag ben je even de weg kwijt. Wat is er nog waardevol voor jou? Maar op vrijdag vind jij houvast bij 'oude' zekerheden. In het weekend vraag jij je af wie je nog een vriend(in) kunt noemen. Na het weekend zoek jij vertier in bevredigende belevenissen. Pas op dat je niet teveel 'eet'.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vlak voor het weekend omring jij je graag met mensen waar je écht om geeft. In het weekend zelf zoek jij het meer bij familie of bij oude bekenden. Op maandag ben jij net iets teveel aan het woord. Op die manier kun jij je afvragen of jouw boodschap wel overkomt. Grote kans dat dit zo niet lukt.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op zaterdag zoek jij vooral afleiding en plezier. In je achterhoofd speelt wel dat je bepaalde belangrijke zaken negeert. Op zondag voel jij je sterk maar loop je met die houding wel het risico dat je in een machtsstrijd belandt. Volgende week begint rommelig, maar op woensdag vind jij je eigen weg.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
In het weekend geniet jij van de warme mensen om je heen. Daardoor voel jij je uitgenodigd om ook meer warmte te verspreiden en zeer open te zijn over bepaalde gevoelskwesties. Rond volgende week dinsdag geef jij openheid over jouw toekomstplannen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aan het einde van deze werkweek ben jij toe aan de broodnodige ontspanning. Neem bijvoorbeeld extra dagen vrij (donderdag én vrijdag). In het weekend trek jij het liefste op met bekenden of familie. Na het weekend krijg je het zo druk dat je genoodzaakt bent om je plannen te herzien.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag raak jij uit balans door heftige emoties. Maar op vrijdag heb jij de boel weer onder controle door je vast te houden aan jouw vaste patronen. In het weekend zijn de mensen om je heen erg nerveus. Dat heeft ook z'n effect op jou! Op maandag deins je niet terug voor heftigheid.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Voor het weekend ben jij relaxed. In het weekend sta je emotioneel onder spanning. Maandag is iemand zeer vriendelijk tegen jou! Vanaf dinsdag loopt jouw planeet Mars in jouw eigen sterrenbeeld. Dat geeft gedurende anderhalve maand zeer heftige gebeurtenissen die jou aangrijpen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aan het einde van de werkweek heb jij het eventjes helemaal gehad. Daarom kies jij voor een heel rustig en stil weekend. Volgende week maandag heb jij weer eens het hoogste woord. Maar je vertelt wel heel warrig. Op dinsdag geef jij vol overtuiging je mening. Men is daarvan erg onder de indruk.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op donderdag en vrijdag ben je lief voor de ander én voor jezelf. Je verwent jezelf zomaar! In het weekend spelen er allerlei zaken binnen de familie. Je vraagt je af of je een kant moet kiezen. Waarschijnlijk hoeft dat niet en kun je voor iedereen iets betekenen met je luisterend oor.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vrijdag is een goede dag om met iemand die jij graag mag op stap te gaan. Dat wordt reuze gezellig! Op zaterdag kies je vooral voor je eigen pad in plaats van dat van je familie. Op zondag baal je dat je niet kunt afspreken met bepaalde vrienden. Volgende week woensdag heb je goede invallen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vlak voor het weekend krijg je vooral te maken met onbegrip. Maar in het weekend is er een bekende die jou veel steun schenkt. Rond dinsdag moet jij je hoofd koel houden terwijl iedereen zich over bepaalde zaken opwindt. Ga niet in op allerlei kritiek en kies vooral voor jouw eigen weg!