Afbeelding
Foto:

Feest bij Juwelier Van Schaik in Zetten!

ZETTEN - Op 1 november vierde Juwelier Van Schaik zijn 25-jarig jubileum. Martijn van Schaik was als 23-jarige gediplomeerd goudsmid en juwelier al zelfstandig ondernemer in Zetten.

Hij is begonnen in een klein pandje (in de hoek) aan de Hoofdstraat. Daar verkocht hij zelfgemaakte sieraden, maar ook horlogebandjes en horloges. Bij Martijn kon en kun je sieraden laten maken. Inmiddels is het assortiment 'enigszins' gegroeid en kun je bij Martijn al je sieradenwensen in vervulling laten gaan. Inmiddels mag Juwelier Van Schaik zich de grootste juwelier tussen de grote rivieren noemen.

Het is sowieso al een feestje als je een sieraad uit mag gaan zoeken, maar door de warme ontvangst en door het geduld om samen iets moois te kiezen én het deskundige advies ga je graag naar binnen bij juwelier Van Schaik in Zetten. En Martijn zou Juwelier Van Schaik niet zijn als hij dit jubileum ongemerkt voorbij zou laten gaan. Hij heeft een geweldige verrassing in petto voor zijn trouwe klanten! In het weekend van 22 en 23 november 2019 wordt u feestelijk ontvangen. Elke klant gaat naast de eigen aankoop, sowieso met een cadeaubon naar huis. Degenen die er vroeg bij zijn hebben extra geluk: de eerste 200 klanten krijgen ook een slagroomtaart die gebakken is door de gerenommeerde bakkerij 'aan de overkant' van de straat! Dus…twijfel niet. Noteer deze data in uw agenda!

"Wij ontvangen u 'feestelijk' dit weekend en zijn u graag van dienst, zoals u al 25 jaar van ons gewend bent! Graag tot de 22e of 23e november!"

Juwelier Van Schaik, Hoofdstraat 54, Zetten; 0488 452745. Openingstijden: dagelijks van 09.00 – 18.00 uur; op vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.