Afbeelding
Foto:

Slagerij Hermsen nieuw in Rhenen!

RHENEN - "Vanaf 4 oktober hebben wij, Slagerij Hermsen, onze deuren geopend. Nu we alweer vier weken verder zijn, willen wij u graag uitnodigen op vrijdag 8 en zaterdag 9 november. De barbecue staat aan voor een gratis proeverij waarbij geen gezinslid wordt overgeslagen. Proef zelf onze passie voor kwaliteit! U bent welkom aan Plantsoenstraat 1, waar onze slagerij gevestigd zit, tegenover de Albert Heijn."

"Wij, Ruben & Henrike heten u van harte welkom in onze winkel! Ruben, uit Hilversum, heeft zijn droom in vervulling laten gaan, door deze slagerij te openen. Samen met Henrike staat hij hier zes dagen per week voor u klaar."

Ruben is al vanaf zijn twaalfde te vinden in de slagerij. Hij begon bij slagerij Janmaat, zijn oom, waar hij het vak grotendeels leerde. Toen hij zijn SVO opleiding had afgerond, zette hij zijn werkzaamheden voort in Hilversum, bij slagerij Chateau Briand. Nadat hij hier twee jaar gewerkt had, vervolgde hij zijn 'slagers carrière' bij slagerij Zweistra, in Maartensdijk. Niet wetende dat kort hierna de kans ontstond om voor zichzelf aan de slag te gaan en zijn eigen slagerij te openen!

In Rhenen kwam namelijk een slagerij op zijn pad. Samen met zijn vriendin gingen ze de winkel bezichtigen, want deze zat niet om de hoek. Toch zagen de twee hier potentie in en namen ze de wel overwogen beslissing om hier hun passie te gaan uitoefenen in een prachtige, verzorgde slagerij.

Slagerij Hermsen heeft niet voor niets het slogan passie voor kwaliteit, zij hebben bewuste keuzes gemaakt zoals het verkopen van puur en verantwoord vlees. "Om dit met u te vieren, hebben wij een hele leuke actie! Voor iedere klant een grillworst cadeau bij een minimale besteding van vijftien euro. Wij hebben er zin in, u ook? Welkom!"