Afbeelding
Foto:

Open informatie-

en inloopmiddag bij

Wevers Begrafenisverzorging

NEDER-BETUWE - Zaterdag 9 november wordt er door Gertwin en Daniƫlle Wevers een informatie- en inloopmiddag georganiseerd van 14.30 tot 16.00 uur in Rouwcentrum Markhof aan de Markstraat 5 in Opheusden.

Het thema van deze middag is het kompas van onze dienstverlening van mens tot mens van hart tot hart. Hierin willen zij u in een persoonlijk gesprek uitleg geven over de duidelijke visie die zij hebben over begraven door middel van grafdelving en waarom zij geen crematies doen.

Gedachten, rituelen, gewoonten en gebruiken veranderen meer en meer tegenwoordig. Dit roept vragen op. De keuze en wensen van een begrafenis berusten altijd op de verantwoordelijkheid van de familie, zij beslissen hierover. Tijdens deze middag is er de mogelijkheid om daarover met u persoonlijk in gesprek te gaan. Als ervaren team denken zij met u mee en willen u hierin uitleg geven over de vormgeving van uw mogelijke wensen. Zorgdragen voor een waardig en stijlvolle persoonlijke begrafenis is het uitgangspunt. Het mag duidelijk zijn dat wij hierin steeds de Bijbelse lijn volgen.

Ook de harde realiteit van de dood, wordt pas vaak duidelijk als het feit daar is. Blijf daarom niet met uw vragen zitten en laat ons u hierin nu al helpen. De koffie of thee staat voor u klaar. Mocht u zich nu al willen aanmelden voor meer informatie of niet in de gelegenheid zijn aanstaande zaterdag, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Telefoon 0488 411055 of per e-mail: info@weversuitvaart.nl.