Door Ouders Overleden Kind Rhenen:

Wandeling met lotgenoten

RHENEN - OOK (Ouders Overleden Kind) is een vereniging en draait op een grote groep geweldige vrijwilligers. Er is een wandeling met lotgenoten op zondagmiddag 10 november

Allemaal lotgenoten die weten hoe belangrijk het is om naar je verhaal te luisteren en ervaringen uit te wisselen en met wie je op persoonlijke basis gesprekken kunt voeren. OOK is een zelfhulporganisatie, opgericht in 1981, met ruim 1500 leden verspreid over heel Nederland. Allemaal ouders die een kind, kinderen verloren hebben. Wij helpen onszelf en elkaar bij dit immense verdriet. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer.

Wil je eens met een lotgenoot praten? Samen wandelen in de natuur en ondertussen ervaringen en herinneringen uitwisselen? Wandel dan mee! Op 10 november ben je vanaf 13.30 uur welkom in restaurant Magnolia in ’t Paviljoen Hotel, Grebbeweg 103-105 in Rhenen. Start wandeling 14.00 uur. We wandelen ongeveer 5-6 km over en onder langs De Grebbeberg. Er wordt een pauze moment ingelast om stil te staan bij onze kinderen.

Na afloop van de wandeling is er gelegenheid om bij het startpunt iets te eten of te drinken (voor eigen rekening) en als je dit wilt, samen na te praten. Voorgaande wandelmiddagen waren waardevolle en fijne middagen. Niet-leden, broers en zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook welkom. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Je kunt bellen met Bettie Elzenaar 06 40875275. (Besluit je op het laatste moment om mee te lopen dan is dit ook prima.) Meer informatie staat op: www.oudersoverledenkind.nl.