Afbeelding

DTS Ede en DFS delen de punten: 0-0

OPHEUSDEN - In een wedstrijd met weinig mogelijkheden voor beide doelen deelde de ploegen terecht de punten. In het eerste half uur was DFS de betere ploeg met een grote kans als gevolg.

Een door Cifci goed teruggelegde bal werd door Llkhan tegen Speelziek opgeschoten zodat de kans op een voorsprong verloren ging. Ouassif vond daarna doelman Van der Kracht op zijn pad waarna beide ploegen gingen rusten met 0-0.

In de tweede helft bleef het een tactisch steekspel tussen twee aan elkaar gewaagde ploegen. De defensies waren vandaag de baas over de aanvallers. De Edenaren kregen wat meer greep op de wedstrijd, maar mogelijkheden vielen er nauwelijks te noteren. De thuisploeg schoot een keer voorlangs terwijl een aantal corners prima door de bezoekers verdedigd werd. In de slotfase werd DFS weer wat dreigender, maar echt grote kansen leverde dit niet meer op, zodat de 0-0 eindstand uiteindelijk een terechte afspiegeling van de wedstrijd was. Aanstaande zaterdag staat om 14:30 uur op sportpark ‘t Heerenland de wedstrijd tegen Go Ahead Kampen op het programma.

Opstelling: Jordy van der Kracht, Kerem Cifci, Arjan Goorman, Aleksandar Lejic (46. Furkan Alakmak), Marijn de Kler, Jesse Edge, Michael den Heijer, Fatih Ilkhan (67. Zefanho Kiriwenno), Alper Yaldiz, Cedric Badjeck, Noë Bokila