Sponsoravond voetbalvereniging Dodewaard. (foto: John van Ingen)
Sponsoravond voetbalvereniging Dodewaard. (foto: John van Ingen) John van Ingen

Geslaagde avond voor de sponsoren

van voetbalvereniging Dodewaard

DODEWAARD - Op vrijdagavond 4 oktober werd de jaarlijkse sponsoravond georganiseerd. Bijna vijftig personen wisten het voetvalveld te vinden voor deze gezellige avond.

Dirko Hendriksen en Marinus van Binsbergen gaven een presentatie over de sponsoractiviteiten van afgelopen jaar en aankomend jaar. Samen met van Suilichem Communicatie heeft de sponsorcommissie een sponsor app ontwikkeld. Dit maakt het makkelijker en sneller om mogelijkheden en acties te verwerken. Afspraken staan meteen goed geregistreerd, de sponsor en de penningmeester krijgen meteen het sponsorcontract in de mailbox, zodat er ook meteen een factuur verzonden kan gaan worden. Kortom alle gegevens en afspraken in één overzicht. Dit is uniek in de regio, dit heeft nog niemand!

Er stond een heerlijk buffet met salades en vlees klaar, deels gesponsord door slagerij Bor uit Opheusden, het vlees werd gebakken op de Ofyr die door Skoy Outdoor Cooking ter beschikking werd gesteld en het vlees werd smakelijk gebakken door Rik en Albert van het Woud hout. De drankjes werden geschonken door Björn en Jelmer, super dat er ook deze avond vrijwilligers zijn die de club willen helpen!

Het was een leuke avond met lekker eten, het drankje smaakte ook goed en de gezelligheid hadden de sponsoren bij zich. Dat alles bij elkaar maakte het een geslaagde sponsoravond!