Afbeelding
Foto:

Activiteiten bij De Driesprong

KESTEREN - Komende weken zijn er bij dierenspeciaalzaak 'De Driesprong' verschillende leuke activiteiten, zoals zaterdag 19 oktober is er een puzzeltocht voor de hond en zijn baasje. Ook is er die dag een professionele fotograaf die een mooie foto van uw viervoeter maakt. U ontvangt een foto van 13 x 18 helemaal gratis! (fotograaf aanwezig van 12:00-15:00 uur).

Tijdens deze dag is er de PIT-500 actie! Elke 500 PIT-punten die u inlevert zijn deze dag 7,50 eurowaard, dus lever in en ontvang extra veel voordeel van uw PIT-pas! Op 14-16 november is er weer een kleindierenshow van kleindiervereniging De Weerhaan met kippen, eenden, ganzen, konijnen en duiven. Zaterdag 16 november een superleuke knuffelhoek met tamme dieren!

Van 21-23 november is er een vogelshow van vogelvereniging Zang en Kleur. Met een mooie diversiteit aan vogels, zoals zang- kleur- en postuurkanaries, verschillende soorten tropische vogels, verschillende soorten agaporniden en verschillende soorten parkieten. Zeker de moeite waard om deze vogels te bekijken! Ook is er een leuke verloting. De entree van deze shows is gratis.