Programma Winkelweek

OPHEUSDEN - Het thema is Win-win, goed voor iedereen. Let ook op de like & deelactie van de Ondernemers Vereniging Opheusden op Facebook.

Zaterdag 19 oktober

Spectaculaire opening van de winkelweek om 18.45 uur bij de tent voor het gemeentehuis, met een grote verrassing. Toespraken van burgemeester Jan Kottelenberg en OVO-voorzitter Cees Meijering.

Zeskamp van teams bestaande uit zes personen. Opgeven via www.ov-opheusden.nl.

Luchtkussen van Van Leeuwen Auto's uit Kesteren bij Swaenenstate.

Muzikaal wordt de avond verzorgd door Kunst en Vriendschap Opheusden en Amicitia Lienden. De muzikanten maken een rondgang langs de winkels die 's avonds open zijn.

In de tent is een horecaplein aanwezig met de nodige hapjes en drankjes.

Maandag 21 oktober

De winkels zijn open tot 21.00 uur.

Start lampionoptocht om 19.30 uur, verzamelen bij Swaenenstate om 19.15 uur. Vanaf 20.30 uur is er een ondernemersavond in de tent bij het gemeentehuis.

Dinsdag 22 oktober

Behoudens Piet van Walsem, zijn de winkels 's avonds tijdens het opbouwen van de kramen gesloten.

Woensdag 23 oktober

Om 13.30 uur begint de jaarmarkt, die duurt tot 21.30 uur. Er zijn vele prijzen te winnen met de bonnenactie. Vraag naar de bonnen! De tent bij het gemeentehuis is open voor iedereen. Happen en sappen!

Donderdag 24 oktober

Opnieuw begint om 13.30 uur de jaarmarkt, die duurt tot 21.30 uur. Er zijn vele prijzen te winnen met de bonnenactie. Vraag naar de bonnen! De tent bij het gemeentehuis is open voor iedereen. Happen en sappen!

Vrijdag 25 oktober

De winkels zijn open tot 21.00 uur, dus volop kans om bij de aankopen bonnen te krijgen, waarmee je kans maakt op vele mooie prijzen.

Zaterdag 26 oktober

De laatste kans op winnende bonnen bij je aankopen. De winkels gaan op de normale tijd dicht.

Maandag 28 oktober

Om 19.30 uur is de trekking van de winkelweekbonnen bij de SV Paul Kruger. De trekkingslijst staat op dinsdag 29 oktober op www.ov-opheusden.nl.