Afbeelding
Foto:

Granny's Snuffelshop, de nieuwe kringloopwinkel in Rhenen

RHENEN - Grannys Snuffelshop heeft haar intrek genomen in het leegstaande pand Valleiweg 24 Rhenen (oude Super de Boer). Vanaf heden heeft zij haar daar tweede Kringloopwinkel gevestigd .

Wat ooit begon in een leegstaande bezem kast is nu uitgegroeid naar 650 vierkante meter snuffelplezier. U kunt er van alles vinden van theelepel tot aan bankstel. Momenteel wordt er nog hard gewerkt om alle spullen een plaatsje te geven. Granny is begonnen in Veenendaal, waar ze momenteel ook nog een winkel heeft aan de Tuinstraat 95. Ze heeft als doelstelling dat de spullen betaalbaar blijven voor iedereen. Dus als u bruikbare spullen over heeft kunt u ze afgeven in een van haar winkels. Ook kunt u grote spullen op afspraak laten ophalen.

Verder heeft zij een team klaar staan om huizen garages verzorgingskamers enzovoort te ontruimen. Dit kan meestal op korte termijn gedaan worden. Informeer naar de mogelijkheden. Kom eens snuffelen bij een van haar winkels, Grannys Snuffelshop, Valleistraat 24 in Rhenen 06 51599355 en Grannys Snuffelshop, Tuinstraat 95 in Veenendaal 06 46242741.