Bedrijfsbezoek bij Huverba Opheusden. (foto: Gemeente Neder-Betuwe)
Bedrijfsbezoek bij Huverba Opheusden. (foto: Gemeente Neder-Betuwe) Gemeente Neder-Betuwe

Huverba biedt Fruit Delta Rivierenland

inkijk in bedrijf

OPHEUSDEN - Op 9 oktober brachten medewerkers van samenwerkingsverband Fruit Delta Rivierenland en de economische collega’s van de acht betrokken gemeenten een bezoek aan Boomkwekerij Huverba BV uit Opheusden.

Zij kregen een inkijk in het bedrijf dat een breed assortiment levert aan klanten in binnen- en buitenland: bomen en planten en alle denkbare aanverwante groenproducten. Het vindt zijn weg naar de kopers via slimme en efficiënte logistiek.

Bedrijfsbezoeken regio

De vertegenwoordigers van Fruit Delta Rivierenland en de gemeenten houden jaarlijks een bezoekronde aan bedrijven in de diverse sectoren. Deze keer dus logistiek/agrarisch. Op die manier leren zij de ondernemers beter kennen: wat maakt hen trots, wat zijn hun zorgen en wat kunnen regio en gemeenten voor de ondernemers betekenen. De bezoeken zijn ook belangrijk voor een goede verbinding tussen de ondernemers en de ambities van de regio.*

Tijdens de bedrijfsbezoeken wordt ook het Regionaal Investeringsfonds onder de aandacht gebracht voor innovatieve ideeën op het gebied van agri-business, economie&logistiek, recreatie&toerisme. Meer informatie en de voorwaarden staan vermeld op www.fruitdelta.nl/regionaalinvesteringsfonds. Indienen van voorstellen kan nog tot 2 november.

Ambities FruitDelta Rivierenland

Binnen FruitDelta Rivierenland zetten de betrokken regiogemeenten de vijf O’s in: overheid, onderzoek, onderwijs, ondernemers en ondernemende burgers. Voor ambities, opgaven en projecten die de economische speerpunten in onze regio een boost geven: Agri-businees, Economie & Logistiek en Recreatie & Toerisme.