Ondernemers en wethouder Stefan van Someren. (foto: Gemeente Neder-Betuwe)
Ondernemers en wethouder Stefan van Someren. (foto: Gemeente Neder-Betuwe) gemeente Neder-Betuwe

Gemeente Neder-Betuwe zegt

'dankjewel' tegen ondernemers

NEDER-BETUWE - Gelderland is een van de meest ondernemende regio’s van Gelderland en kreeg daarom pas geleden de EER-Award van het Europees Comité van de Regio’s. Wethouder Stefan van Someren bracht aan Neder-Betuwse ondernemers graag deze lof over.

Dat gebeurde tijdens de ‘Dankjeweltour’ die onderdeel is van meer activiteiten in provincie Gelderland rondom de EER Award 2019. EER = European Entrepeneurial Region.

Wethouder Stefan van Someren: “Wij zijn trots op Gelderland en de behaalde kwalificatie. Het is de beloning voor alle inspanningen die door bedrijven en organisaties, scholen en buurten zijn gedaan, ook in ons Neder-Betuwe. Het maakt Gelderland tot een heerlijke, innovatieve en dynamische provincie. Een regio waar je lekker woont, werkt en leeft.”

Om elkaar verder te inspireren deelden ondernemers ideeën tijdens een inspiratiesessie op 10 oktober in het gemeentehuis. Het ging onder meer over boomkwekerij, fruitteelt, zakelijke dienstverlening, installatie en de bouw. En het leidde tot weer nieuwe initiatieven en contacten voor samenwerking, ook op het gebied van innovatie en duurzaam ondernemen. Een waardevolle bijeenkomst, voor herhaling vatbaar.

Wie graag eens met andere ondernemers over bepaalde onderwerpen van gedachten wisselt of mee wil doen aan de volgende inspiratiesessie, die kan contact opnemen met Maaike van Brenk, accountmanager bedrijven gemeente Neder-Betuwe, 06 51109137 of mbrenk@nederbetuwe.nl.

Organisaties en bedrijven kunnen het EER-beeldmerk downloaden voor eigen communicatie. Kijk op www.ondernemengelderland.nl.