Herfstbingo

in Echteld

ECHTELD - Op vrijdag 18 oktober presenteert de Oranje Vereniging Echteld een herfstbingo in het dorpshuis De Hoge Hof.

Tijdens deze bingo zijn er diverse eet- en drinkbare prijzen te winnen. De opbrengst zal worden gebruik voor het organiseren van de festiviteiten rond koningsdag en Bevrijdingsdag 2020. Aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

Vrouwencafé in het Nannenberghuis

DODEWAARD - Op donderdag 31 oktober wordt er een oergezellige Hollandsche bingoavond georganiseerd in het Nannenberghuis, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

"De bingokaarten kosten 1,50 euro en hierop spelen we drie rondjes. We spelen twee kaarten voor de pauze en twee na de pauze. Als bestuur van stichting Ons Huis Nannenberghuis nodigen wij alle vrouwen, jong en oud, uit om deze gezellige avond bij te wonen. Adres: Matensestraat 22a, Dodewaard, aanvang 20.00 uur."

Meer bewegen

in Echteld

ECHTELD - Meer bewegen? Dat kan: kom woensdagmiddag naar De Hoge Hof in Echteld. Dan is het bewegen op muziek vanaf 13:15 uur onder leiding van gymnastiekdocente Victoria Ran.

"Komt u onze gezellige groep versterken? Wij ontvangen u graag en sluiten af met koffie of thee. Tot woensdag om 13:15 uur in de Hoge Hof. U kunt ook vanaf 14:30 uur komen kijken bij de koersbalgroep!! Ook daar wordt u met open armen ontvangen en worden u de kneepjes van het spel aangeleerd. Er wordt gespeeld tot ongeveer 16:30 uur. Wij verenigen het zo brood nodige bewegen met het sociale aspect met elkaar. Kom vrijblijvend kijken, alles mag niets moet!"

Gelderse bedevaart Maria van Renkum

RENKUM - Op zondagmiddag 20 oktober vindt in het Mariabedevaartsoord Renkum de jaarlijkse Gelderse bedevaart plaats ter ere van Maria van Renkum, de Vrouwe van Gelderland. Gelderlanders worden hiervoor uitdrukkelijk uitgenodigd, maar uiteraard is iedereen welkom.

Het programma begint 14.00 uur met een Bloemenprocessie, 14.30 uur: Feestelijke eucharistieviering met muzikale begeleiding door leden van het Arnhems Kevelaerkoor onder leiding van dirigente Monique Verhoeven, organist is Ton Nagel van de St Janskathedraal 's-Hertogenbosch. Hoofdcelebrant is pastoor drs. Tuan T. Nguyen van de RK parochie Sint Eusebius te Arnhem. 15.45 uur: Lof. Vanaf circa 16.15 uur is er in de pastorie gelegenheid voor ontmoeting. Kosten deelname: vrijwillige bijdrage.

Kinderen kunnen meelopen in de bloemenprocessie. Ze dienen dan uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn in de Bedevaartskerk O.L.V. Ten Hemelopneming Dorpsstraat 1 in Renkum. Via OV bereikbaar vanaf Arnhem en Wageningen met buslijn 352, uitstaphalte Don Boscoweg Renkum.