Stadsquiz Rhenen – 1 november

Stadsquiz Rhenen – 1 november

Verschillende teams strijden tegen elkaar tijdens de Stadsquiz Rhenen. Vragen en opdrachten in verschillende categorieën moeten in teamverband beantwoord of uitgevoerd worden. Teams kunnen de vragen en opdrachten op een zelfgekozen locatie uitvoeren. Het is mogelijk om naar antwoorden te zoeken op het internet en via andere kanalen. Alles is eigenlijk toegestaan.

Verbinden is het belangrijkste doel van de Stadsquiz. Samen met Cultuurplatform Rhenen heeft de Lionsclub het evenement bedacht om meer saamhorigheid te creëren in Rhenense straten (ook Achterberg of Elst!) , families en verenigingen. Er hebben zich inmiddels al meer dan twintig teams ingeschreven. Voorbeelden van teams zijn: verenigingen, straten, families, vrienden groepen, personeelsverenigingen van bedrijven, etc.

Tweeduizend euro

Het winnende team gaat naar huis met een geldprijs van tweeduizend euro, te besteden aan een goed lokaal doel. Bijvoorbeeld nieuw materiaal voor een sportclub of een bankje in de straat. Om kans te maken op die hoofdprijs moeten teams vooral hun creativiteit inzetten bij het oplossen van de vragen en opdrachten.

Inschrijven

Teams kunnen zich tot 18 oktober inschrijven via www.stadsquizrhenen.nl. De teamleider van elk team haalt het document met vragen op vrijdag 1 november om 19 uur op in het Huis van de Gemeente. Het ingevulde formulier moet uiterlijk om 23 uur worden ingeleverd bij De Koning van Denemarken. Op vrijdag 22 november vindt de prijsuitreiking plaats in Bollee. Hoofdsponsors Stadsquiz Rhenen: Rhenen Stad en Ouwehands Dierenpark