Dit jaar niet in Het Palet, maar in De Notenbalk

Vakantiebijbelweek Opheusden,

maar dan even anders!

OPHEUSDEN -Dit jaar gaan we het aller leukste van de vakantiebijbelweek in één dag stoppen! We houden deze vakantiebijbeldag op maandag 21 oktober van 9.30 tot 12.30 uur in De Notenbalk (Swaenenstate 40 in Opheusden). De ingang is bij de parkeerplaats van de Albert Heijn. Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn welkom!

We gaan jou deze morgen vertellen hoe je schatrijk kunt worden! En wie wil dat nu niet? We gaan op speurtocht naar een schat en er is natuurlijk weer een sketch. En als je in De Notenbalk bent, dan hoort er natuurlijk ook muziek bij.

Het allerleukste komt het laatst. Vanaf 11.00 uur trakteert Matthijs Vlaardingerbroek op een spetterende show. Matthijs is poppenspeler, kan buikspreken, doet goocheltrucs en nog veel andere verrassende dingen. Ook voor ouders, grootouders en andere belangstellenden is dit heel leuk om mee te maken. "Daarom willen we alle (groot)ouders en belangstellenden uitnodigen om vanaf 11.00 uur het feest met ons mee te vieren.

Om 12.00 uur sluiten we met zijn allen af met een broodje en een lekkere snack. Om 12.30 uur mogen jullie weer naar huis, maar je gaat niet met lege handen. Wat je mee krijgt, dat houden we nog even geheim…"