Afbeelding
Foto:

Bunt ICT deelt uit!

KESTEREN - Op social media kan men niet meer om Bunt ICT heen. Hun posts worden volop geliked en gedeeld want er worden de meest gave cadeaus weggegeven. Onlangs was Mariëlle Verhagen uit Woudenberg de gelukkige: Ze won een fantastische laptop!

Nog niet bekend met Bunt ICT en het zevenkoppige team? Misschien doen de namen van zusterbedrijven INTS Automatisering uit Heteren of Installatiebedrijf Westreenen uit Opheusden een belletje rinkelen. Directeur Corné Veldhuizen: 'Door deze intensieve 'banden' kunnen wij op veel terreinen kennis en kunde aanbieden evenals een grote slagkracht door het grote team dat we samen zijn. Zo bieden we onder andere ICT, VoIP, beveiliging, elektra, domotica en zonnepanelen aan. Onze groep van bedrijven is hard groeiend en wij staan samen met een stevige positie in de markt.

"Benieuwd naar wat Bunt ICT voor jou kan betekenen? Mail Corné via cv@bunt.nl voor een vrijblijvende afspraak en laat je meenemen in de wereld van elektronica, ICT en andere slimme oplossingen. Of wil je misschien ook kans maken op een laptop of een andere mooie prijs? Houd de social media van Bunt ICT in de gaten en wie weet mogen we binnenkort jou feliciteren."